2012. december 31., hétfő

Boldog új évet mindenkinek!

Az év utolsó bejegyzése. Nagyjából sikerült megújítanom a kinézetet, de nekem nem tetszik annyira, szóval nem tudom még, mi hogy lesz. De mindenesetre most 2 ajánlást hoznék filmek terén. Lássuk:
Az életrevalók egy igaz történeten alapuló vicces dráma. Nagyon jó, és francia! Bár olyan személyeknek is tetszik, akiknek a tetszése meg nekem nem tetszik, már ha érti egyáltalán valaki, miről beszélek, mert már én sem, de nem baj! Szóval, ha érdekel titeket egy nevetéssel teli filmecsk, itt a youtube link. Kellemes nézelődést! ;)
http://www.youtube.com/watch?v=A4yklaW9Vl8
A Nathalie második élete szintén egy francia dráma, ami vígjáték is egyben. Hát igen, a kedvenc kategóriám. Röviden arról, hogyan álljunk talpra egy törés után egy tökidegen csúnya és furcsa svéd segítségével. Már nem csak az Abba, az Ikea, és a Roxette miatt szeretem a svédeket, hanem mert egy bárgyúképű, de hihetetlenül jólelkű fiuk elcsavarta kedvenc francia színésznőm, Audrey Tautou fejét is, akaratlanul. Én nevetve sírtam ezen a filmen, mert a lelkemig hatolt, de úgy igazán. Nézzétek meg, ajánlom!
előzetes: http://www.youtube.com/watch?v=U2GLv0Nubv8
teljes film: http://online-filmek.cc/go/film/39839
Sok sikert az estétekhez, és a következő évhez is! Bolond bloggeretek ölelést küld mindannyiótoknak! (:

2 megjegyzés: